Onze nieuwe catalogus ontvangen in de brievenbus?

Vraag nu aan

Donar Groen

Voor professionals in groen

Donar Groen levert handgereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen aan de professionele eindgebruiker in het groen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoveniers, gemeentes en sociale werkplaatsen. Een allround leverancier voor professionals in het groen.

Historie

Donar Groen is opgericht in 1995 en is altijd een familiebedrijf gebleven. Wij houden van direct contact met onze klanten en bieden het liefst persoonlijke service.

In onze showroom en op kantoor op Businesspark Zuid in Nieuw-Vennep, zijn onze klanten dan ook welkom om ons assortiment van meer dan 1000 producten te komen bekijken.

Maak kennis met Donar Groen

Alleen het beste handgereedschap

Wij leveren alleen kwalitatief hoogstaand handgereedschap, waarmee veilig en goed gewerkt kan worden. Simpelweg omdat vakmensen in het groen het beste van het beste materiaal nodig hebben om het werk goed, snel en met gemak uit te voeren.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Omdat veilig werken voor iedereen van essentieel belang is, hebben wij een groot assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Door de combinatie van handgereedschap en beschermingsmiddelen bestaat de mogelijkheid om inkopen in één keer te doen. Waarbij je direct zeker bent van de beste prijs & kwaliteit verhouding.

Waarom Donar Groen

Doordat wij altijd goed luisteren naar onze klanten, weten wij wat er nodig is in iedere branche en zorgen wij voor net dat beetje meer kwaliteit en service. Het is niet voor niets dat meer dan 5.000 professionals in het groen veilig en met plezier werken met handgereedschap van Donar Groen.

Virtuele tour door Donar Groen

Neem een kijkje in onze showroom en kantoor of a loop zelf rond door de virtuele tour!

Donar Groen heeft meegedaan aan het RTL4-programma ‘Ik Zou Wel Eens Willen Weten’.

In dit tv-programma gaat de presentator op zoek gaat naar het antwoord op een kijkersvraag. In het programma wordt hiervoor een bedrijf en een expert van dat bedrijf bezocht. DONAR Groen was op 29 maart 2020 aan de beurt.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht team en werken doel- en oplossingsgericht voor al onze klanten.

Geen vraag is ons te gek en geen verzoek te veel. Heb je een eerlijk advies nodig of een vraag over één van de artikelen uit ons assortiment van handgereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen? Met inmiddels 25 jaar ervaring beantwoorden wij iedere vraag het alle plezier. Ons team staat dagelijks voor je klaar en helpt jou met alle kennis en kunde die wij in huis hebben.

Ralph van der Hulst

Eigenaar van Donar Groen en al vanaf jongs af in zijn vrije tijd bezig in het bedrijf. Ralph is degene waarmee je een afspraak maakt of die bij jou langskomt op bedrijfsbezoek.

Sinds 2020 staat hij trots aan het roer van een fijn team van medewerkers. Ralph is ambitieus en luistert ook graag naar ideeën van klanten. Natuurlijk steekt hij ook zijn handen uit de mouwen waar nodig, want onze klanten helpen, dat doen wij samen.

Niels

Ons magazijn is nog een stukje mooier geworden toen Niels ons team ging versterken. Hij zorgt ervoor dat alle handgereedschappen op de juiste plek liggen en op de juiste plek terechtkomen.

Ook zorgt hij ervoor dat wij ons magazijn zelfs een showroom kunnen noemen, zo strak ziet het eruit. En als je in Nieuw-Vennep iets komt ophalen, dan loopt hij natuurlijk graag even mee naar de auto.

Lennert

Als hoofd inkoop en –magazijn is Lennert een ware encyclopedie als het gaat om ons assortiment. Wij betrappen hem er regelmatig op dat hij zelfs alle productnummers uit zijn hoofd weet.

Niet vreemd natuurlijk omdat hij zich al sinds 2000 inzet om de klanten van Donar Groen met raad en daad ter zijde te staan. Lennert kiest altijd voor de hoogste kwaliteit en doet hier geen concessies in.

Mirjam

Onze administratie en HR wordt verzorgd door Mirjam. Zij is ons altijd vrolijke en behulpzame teamlid en helpt natuurlijk ook graag mee als de telefoon roodgloeiend staat.

Inmiddels alweer sinds 2015 bij ons aan de slag, waarbij zij met onvermoeibare energie zorgt dat alles in orde is op kantoor.

Cathy

Bel je naar Donar Groen, dan is de kans groot dat je Cathy te spreken krijgt. Onze goedlachse commercieel en administratief medewerkster is uitstekend op de hoogte van ons assortiment en de mogelijkheden.

Cathy is ongelofelijk service gericht en rust niet totdat zij een antwoord heeft op jouw vraag.

Saskia

Als financieel medewerker gelooft Saskia in teamwork en een open communicatie. Uiteraard is Saskia dol op cijfers en bovendien een vrolijke en gezellige collega. Het overzicht houden is voor Saskia geen enkel probleem met haar jarenlange werkervaring als financieel medewerker in de cementbouw.

Saskia is oplossingsgericht en al haar eigenschappen zorgen ervoor dat ze precies past in het Donar Groen team. We doen er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te helpen aan de beste materialen.

Merel

Merel is onze magazijnkracht die altijd voor een glimlach zorgt. Met haar sociale persoonlijkheid en goedlachse karakter is ze een echte aanwinst voor het team. Een praatje maken met collega's of klanten? Merel is altijd in voor een gezellig gesprek!

Als magazijnkracht houdt Merel van orde en netheid. Ze zorgt ervoor dat alle producten overzichtelijk gerangschikt staan en weet precies waar alles te vinden is. Dankzij haar structurele aanpak en oog voor detail is het magazijn altijd piekfijn in orde. Naast een sociale en ordelijke magazijnkracht, beschikt Merel met haar achtergrond als meubelmaker over twee rechterhanden. Ze pakt elke klus dus moeiteloos aan.

Duurzaamheid

Bij DONAR Groen

Voor de huidige en toekomstige generaties is het van belang om de uitstoot van CO2 (en andere broeikasgassen) te verminderen. Daarmee kunnen we klimaat-verandering tegengaan en de aarde leefbaar houden.

Door ons als DONAR Groen te certificeren op de CO₂-Prestatieladder worden wij gestimuleerd onze CO₂-uitstoot te verminderen.