Onze nieuwe catalogus ontvangen in de brievenbus?

Vraag nu aan

In verband met leuke familieomstandigheden zijn wij op 31 mei gesloten vanaf 14:00

 

 

 

Bedrijfsinformatie
Bezoekadres en contactgegevens
DONAR Groen bv
Telefonisch bereikbaar
Direct persoonlijk contact zonder keuzemenu!
Privacy-beleid
Ons Privacy-beleid vindt u hier.
Algemene Voorwaarden DONAR Groen
Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de DONAR Groen bv, statutair gevestigd te Nieuw-Vennep en kantoorhoudende te Nieuw-Vennep Frankweg 1-3. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder ...
View all
Productinformatie
Gereedschap
Producten informatie
Veiligheid
Producten informatie
Bedrijfskleding
Producten informatie
Klimmateriaal
Producten informatie
View all
Bestellen
Prijzen en BTW
Vermelde prijzen zijn exclusief Btw
Bestellen via de DONAR Groen bv website
Om bij DONAR Groen bv te bestellen kunt u een account aanmaken. Ga hiervoor naar "Account" rechtsboven op de pagina. Hier klikt u vervolgens op "Account aanmaken."
Bestellen via E-mail
U kunt per e-mail bestellen door gebruik te maken van ons Contactformulier
Telefonisch bestellen
Uiteraard kunt u bij DONAR Groen bv ook telefonisch bestellen, u krijgt direct een medewerker aan de lijn.  Ook voor vragen over producten, of over uw bestellingen staan wij u graag te woord.
Uw orderbevestiging van DONAR Groen bv
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.
Verzendkosten
Bestellingen boven de € 225,= excl. btw worden gratis verzonden binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.
View all
Betalen
Betalen via iDEAL
U kunt bij DONAR Groen bv veilig betalen via iDEAL.  iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland.
Betalen via bankoverschrijving
U kunt bij DONAR Groen bv veilig betalen via een bankoverschrijving. U kunt bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen via bankoverschrijving bij het plaatsen van uw bestelling.
Betalen bij afhalen
U kunt bij DONAR Groen bv veilig uw bestelling betalen bij afhalen.
Veiligheid van de betaling
DONAR Groen bv werkt volgens de strenge PCI DSS richtlijnen, die bekend zijn als Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Alle organisaties die zich bezig houden met het opslaan, verwerken en/of verzenden van gegevens van betaalkaarten zijn verplicht zich te houden aan de richtlijnen.
View all
Levering
Levertijden
De actuele levertijd per product, wordt op de website van DONAR Groen bv bij het product vermeld.
Producten met verschillende levertijden
Wanneer uw bestelling producten bevat met verschillende levertijden, wordt uw bestelling verzonden wanneer uw bestelling compleet is. In dit geval geldt de langste levertijd voor de gehele bestelling.
Vertraging
Met een leverbetrouwbaarheid van 98% leveren wij producten binnen de door ons vermelde levertijd. In sommige gevallen heeft onze leverancier meer tijd nodig om producten aan ons te leveren.
Verzendbevestiging
Zodra uw bestelling verstuurd is, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail.
Niet thuis bij levering
Wanneer er niemand aanwezig is op het afleveradres wanneer onze transporteur uw bestelling aanbiedt, zal de transporteur een instructiekaart in de brievenbus achterlaten.
Schade, defect of manco bij levering
Uw bestelling wordt verzekerd, en aangetekend op alleen het leveradres verzonden.
View all
Schade, defect of manco bij levering
Hoe nu verder?
Uw bestelling wordt verzekerd, en aangetekend op alleen het leveradres verzonden
View all
Retourneren
14 dagen herroepingsrecht
Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Let op: het recht van retour geldt niet voor bedrijfsmatige aankopen.
View all
Garantie
Garantie bij DONAR Groen bv
Voor alle producten die u bij DONAR Groen bv koopt, geldt de opgegeven fabrieksgarantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet DONAR Groen bv u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product doet DONAR Groen bv dit door vervanging of reparatie.
View all
Klachten
Een klacht melden
Ondanks alle inspanningen van DONAR Groen bv om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent.
View all
Contact
Contact
Bel: 0252-375839, Mail: info@donargroen.nl
View all