Logo Donar Groen
  • Catalogus aanvragen
  • DONAR Alu-Line stermaaidraad
  • Hark
 

Wie we zijn

Onder leiding van directeur Frans van der Hulst en zijn zoon Ralph van der Hulst staat bij DONAR Groen een groot team toegewijde specialisten 24/7 klaar om professionals in de groensector te voorzien van het beste materiaal voor iedere opdracht.

Naast traditionele gereedschappen, heeft DONAR Groen ook veel oog voor innovaties in de markt, zoals bijvoorbeeld ergonomische gereedschappen, die het werkproces van de professional verder kunnen verbeteren. Uw gereedschap is onze passie.

Geschiedenis

DONAR Groen is een modern en vooruitstrevend familiebedrijf, opgericht in 1995 en sinds die tijd in handen van de familie. In 2005 is het moderne pand aan de Frankweg in Nieuw-Vennep betrokken. 

De dagelijkse leiding is in handen van Frans van der Hulst, zijn zoon Ralph staat hem hier sinds kort in bij. Zij worden verder ondersteund door echtgenote Jeannette en een toegewijd team specialisten en gemotiveerde medewerkers. Rode draad in de geschiedenis is passie voor de klant en voor het bedrijf. En dat wordt gewaardeerd, want anno nu blijft het marktaandeel van DONAR Groen in de groene sector nog steeds groeien.


DG_A6 reactiekaartje-1

De nieuwe DONAR Groen catalogus is nu beschikbaar. Vraag hem hier vrijblijvend aan.